LSRS Spania în dialog cu Ambasada României la Madrid pe data de 26 Octombrie

logo-embajada-sombraLa 26 octombrie orele 18:00 va avea loc la Ambasada României din Madrid (Avenida de Alfonso XIII, 157) o intâlnire între Excelența Sa, Doamna Gabriela Dancău, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al României în Regatul Spaniei, și Liga Studenților Români din Străinătate, Filiala Spania.

Este un minunat prilej pentru a cunoaște proiectele Ambasadei în ceea ce îi privește pe universitarii români de pe teritoriul Spaniei precum, și pentru a prezenta activitățile desfășurate de LSRS Spania până în momentul de față și rezultatele lor cele mai relevante.

În acest cadru de colaborare, vom încerca să identificăm împreună dificultățile pe care le întâmpină studenții români dar și posibila lor soluționare în scopul căreia sprijinul Ambasadei este esențial.

La această întâlnire porțile Ambasadei sunt deschise nu numai membriilor LSRS ci și tuturor universitarilor români care doresc să ia parte la discuții sau să ne cunoască mai bine.

Vă dăm întâlnire deci pe 26 octombrie la orele 18:00 cu rugămintea să înștiințați Ambasada de participarea voastră la adresa de e-mail madrid.comunitate@mae.ro.