Team Building LSRS Spania 2015

19.12.2015

IMAG1870Cu ocazia Conferinței Egalitate de Oportunități care a avut loc în Azuqueca de Henares pe data de 19 decembrie 2015, s-a desfășurat și activitatea de Team Building pe anul 2015 din cadrul filialei Spania LSRS.

Această sesiune de Team Building este prima de acest gen care se organizează în mod specific între membrii Filialei Spania într-un interval de doi ani după cea organizată de centrala LSRS la Barcelona cu participarea Coordonatoarei Filialei Spania. De această dată, întâlnirea a avut loc la Madrid între 18 și 20 decembrie 2015. La ea au luat parte următorii membri LSRS:

  • Alexandra Salcedo Iliescu
  • Mihaela Stroie
  • Alexandra Sava
  • Anca Bodzer
  • Stefan Amaximoaie
  • Elena Oana Trandafir
  • Alexandra Irinia Pînzariu

Obiectivele acestui Team Building erau de a dobândi o cunoaștere dincolo de interacțiunea virtuală a membrilor filialei Spania, de a dezbate anumite probleme și provocări cu care se confruntă LSRS Spania, de a stabili următoarele activități și rezultatele lor previzibile, de a ne asuma anumite sarcini și nu în ultimul rând de a conviețui pentru câteva zile. Toți cei prezenți am profitat de această întâlnire pentru a vizita împreună câteva obiective turistice din capitală. Pentru optimizarea efortului pe care îl însemna călătoria la Madrid (unii dintre noi se deplasau din diferitele colțuri ale Spaniei), am hotărât ca cele două activități să coincidă: Team Building-ul și conferința „Egalitate de Oportunități”. Considerăm că acest Team Building a fost productiv dat fiind că ne-a dat posibilitatea de a ne cunoaște pe viu, de a schimba opinii și de a afla mai multe despre fiecare dintre noi. Deși comunicarea în cadrul LSRS Spania este fluidă datorită tehnologiei (e-mail, facebook, skype) considerăm că este totuși important să ne întâlnim cel puțin cu o frecvență anuală.

IMAG1984 IMAG1978 IMAG1895